Een Logo ontwerpen doe je bij Custom Logo

Elk bedrijf heeft er een … een logo
Een logo beeld de ziel van een bedrijf uit het ademt de cultuur en de services die aangeboden worden. Juist hierom is een logo ontwerp ook zo belangrijk voor een bedrijf.
Het is de eerste indruk die achtergelaten wordt bij een klant het bindt zich in het brein als de illustratie waarmee een klant jou bedrijf verbind in zijn brein.

Het belang van een goed logo ontwerp mag zeer zeker niet onderschat worden.
Maar hoe een waar kan je nu een goed logo ontwerp krijgen?

Communicatie bureaus
Communicatie bureaus zijn doorgaans¬†erg duur¬†maar denken wel goed met je mee het is dus ook een goede optie om daar je logo te laten maken… Maar niet iedereen heeft dit budget.
Een logo ontwerp van een communicatie bureau start vaak bij 200 – 3000 euro.

Logo design wedstrijden
Je kunt naar logo design wedstrijden en je opdracht plaatsen.
Zelf zul je wel een zeer uitgebreide briefing moeten maken en je kunt niet even rustig overleggen met de vormgever zelf … hierdoor is hoe goed de briefing ook mag zijn het werk vaak benden de maat.

Je kunt naar websites als Fiver.com
Als je echt een klein budget hebt kan je tegenwoordig zelf voor 5 euro een logo laten maken bij Fiver, dit is interessant voor de kleine starter of een student die een klein bedrijfje start.
Maar helaas is de kwaliteit zeer slecht en er is meestal totaal niet na gedacht over jou bedrijf waardoor er totaal geen feeling is bij het logo ontwerp.

Dit zijn naar mijn mening allen opties die er zijn?
Als iemand toevoegingen heeft hoor ik dat graag? Zelf mis ik een echte midden motor in dit segment. Bij een zoektocht kwam ik het bedrijf Custom Logo tegen zij maken logo ontwerpen met gevoel en feeling voor de business.

Conclusie
Concluderend Een logo ontwerp is een vak apart en dit vak kun je daarom ook beter overlaten aan de professionals.
Custom Logo helpt je graag verder bij het ontwerpen van jou logo. Kort om … een logo laten ontwerpen doe je bij Custom Logo.