Bewakingscamera smartphone weergave zonder poorten instellen?

Heel vaak horen wij van klanten dat het instellen van router poorten, gewoon niet te doen is, als je er geen verstand van heb. Speciaal voor deze klanten zijn er nu P2P cloud bewakingscamera’s beschikbaar. Dit is een perfecte oplossing voor particulieren, of kleine bedrijven.

P2P Cloud bewakingscamera

Is een technologie waarmee men real time beelden op afstand kan bekijken, zonder poorten in te stellen. Een P2P bewakingscamera is dan ook voorzien van een unieke ID code. Scan deze code met een smartphone, geef een gebruikersnaam en wachtwoord voor direct real time weergave.

Wisselende IP adressen

Oeps er komt een inbraak melding binnen, men wilt direct met een smartphone inloggen om te zien wat er gaande is. Helaas geen verbinding en na wat zoekwerk komt men erachter dat het publieke IP adres is veranderd!Door gebruik te maken van P2P bewakingscamera technologie, is men zeker dat wisselende IP adressen geen probleem meer zullen zijn.

CMS beheer

Beheer zoveel mogelijk cloud bewakingscamera’s, via 1 centrale plek en configureer deze op afstand. Het is zelfs mogelijk, om diverse groepen aan te maken, zodat iedereen zijn eigen rechten zal hebben.

IP of analoog

Vroeger waren alleen IP bewakingscamera’s in staat, om via cloud technologie te functioneren. Klanten met analoge bewakingscamera’s waren hier de dupe van, want alles omzetten naar IP bewakingscamera’s was verplicht. Nu is het zelfs voor klanten met een analoog bewakingscamera systeem mogelijk, om gebruik te maken van de cloud oplossing, maar dan zonder verplicht over te schakelen naar IP bewakingscamera’s.

Belangrijk

Een cloud bewakingscamera of recorder, moet zijn informatie automatisch doorkrijgen van een router. Dit is alleen mogelijk indien de UPnP functie van een router is ingeschakeld.