Je 06 doorschakelen

06 doorschakelen

Je Nederlandse mobiele nummer doorschakelen naar je vaste nummer.

Wanneer je veel waarde hecht aan je mobiele nummer, dan bestaat de mogelijkheid om je Nederlandse mobiele nummer door te schakelen naar ons vaste lijn nummer van Buitenland-Mobiel.

Het aan- en uit zetten van deze doorschakeling is bij alle netwerk operators gratis en kan als volg:

  • Doorschakelen aan zetten     **21*nummer van Buitenland-Mobiel.nl#  (daarna bellen/zenden)
  • Doorschakeling uit zetten      ##21# (daarna bellen/zenden)

De doorschakeling op zich brengt dus geen extra kosten met zich mee. Echter de minuten dat een gesprek doorgeschakeld wordt, wordt door de providers in rekening gebracht. Deze kosten zijn afhankelijk van netwerk provider en/of type abonnement.

Er worden alleen kosten in rekening gebracht wanneer het toestel, waar naar doorgeschakeld is, ook daadwerkelijk wordt opgenomen.Voor degene die naar jouw 06-(nummer) bellen, geldt dat zij het normale tarief betalen voor bellen naar een mobiel nummer.

Boven op de kosten van het doorschakelen van je 06-(nummer) naar het vaste lijn nummer van Buitenland-Mobiel.nl komen nog de kosten van het ontvangen van het gesprek via de Buitenland-Mobiel aansluiting. Deze kosten zijn terug te vinden in overzicht van de tarieven. Zoals uit het rekenvoorbeeld onderaan deze pagina blijkt , zijn de kosten van de doorschakeling en kosten voor het ontvangen van een gesprek in het buitenland nog steeds veel voordeliger dan rechtstreeks gebeld worden op je mobiel met de bijbehorende roaming kosten.

Kosten per Netwerk Provider*

Vodafone*

Vodafone abonnementen: € 0,30 per minuut.

Basis abonnementen: € 0,25 per minuut.

Je doorschakelen valt buiten het tegoed, met uitzondering van de OndernemersBundel. Voor de Ondernemers Bundel geldt dat al je kosten uit het tegoed worden gehaald.

KPN*

Je betaalt de normale gesprekskosten van je telefoonnummer naar het nummer waarnaar is doorgeschakeld*

T-Mobile*Je betaalt alleen voor het `gesprek` van je eigen telefoon naar het telefoonnummer waarnaar je hebt doorgeschakeld. Je betaalt hiervoor hetzelfde tarief als je normaal zou betalen om van je mobiel naar dat telefoonnummer te bellen.